آموزشهای آزاد
1398/2/28 شنبه
مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه پیام نور اهر برگزار می نماید
رئیس دانشگاه پیام نور اهر از برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت طب سنتی(مقدماتی، میانی، پیشرفته) و نرم افزار پرکاربرد spss، نرم افزار حسابداری سپیدار، کسب و کارهای مبتنی بر وب و تکنیکهای اقامه دلیل در مراجع قضایی در این دانشگاه خبر داد.

.

دکتر داداشی گفت: رشد سريع تكنولوژي، تغييرات و تاثيرات عميقي در مسائل اجتماعي و اقتصادي بدنبال دارد و يكي از مناسب ترين روش هاي علمی و آموزشي كه جوابگوي این امر مهم باشد «دوره هاي آموزشي تخصصی كوتاه مدت» است. رئیس دانشگاه پیام نور اهر افزود: دوره هاي  آموزشي كوتاه مدت در دانشگاه پیام نور با هدف يادگيري مهارتهاي علمي و فني دانشپذیران و تغيير رفتار سازماني آنها طراحي و اجرا مي شود و يادگيري را در جهت تغيير رفتار مطلوب سازماني، مهیا می سازد. وی گفت: شركت در دوره هاي آموزشي کوتاه مدت این دانشگاه، محدود به رشته و مقاطع تحصیلی خاص نبوده و دامنه آن بسيار وسيع و شرکت برای عموم آزاد مي باشد و برای دانشپذیران گواهی معتبر و مورد تایید وزرات علوم، تحقیقات و فناوری صادر می گردد. علاقمندان جهت شرکت در این دوره ها می توانند به دانشگاه پیام نور اهر مراجعه نمایند.